Sports betting – spillet for alle

Odds og tipping er enormt populært over hele verden. Hvem liker vel ikke å gjette et utfall rett og så å få penger for det? Lenge var tipping bare noe man gjorde i mindre skala, men spesielt etter andre verdenskrig ble tipping organisert og satt i system.sports_betting_525066424En aldri så liten revolusjon kom på 90-tallet, da inntoget av internett økte både mulighetene og kundemassen betraktelig. Da smarttelefonen ble lansert omtrent ti år etter det, var en ny revolusjon et faktum. I dag har smarttelefonen blitt en del av hverdagen for de aller fleste, og du trenger ikke lenger gå til tippekommisjonæren for å spille!

Popularitet

Odds er og blir populært. Over hele landet tipper folk fra fjern og nær flittig og lojalt hver eneste uke i håp om at denne uken blir det jackpot. Det skrives også utallige artikler om hvordan du kan spille smart og hva slags odds som gir deg best uttelling. Flere nettsider har blitt opprettet bare for å lete etter de beste tilbudene slik at du slipper å tråle gjennom flere titalls forskjellige sider og odds for å lete etter de beste tilbudene.

Tipping for alle

Det fine med tipping er at det alltid har vært for mannen i gata. Dette gjør at den lystbetonte hobbyen har beholdt sin status som folkeaktivitet nummer en. Mange spiller bare fordi de synes det er hyggelig å levere inn en kupong, men det kan være mye penger å hente dersom man virkelig går inn for det.En håndfull studenter ved NTNU bestemte seg for å bruke sine programmeringsferdigheter til å utvikle algoritmer for å hjelpe folk å vinne på oddsen. Slike algoritmer tar kanskje sjarmen ut av tippingen for noen, der kunnskap, omstendigheter og tilfeldigheter får mindre å si, men det er allikevel spennende å se den utviklingen som skjer fordi folk elsker tipping.