Bli en bedre fotballtipper!

Alle som følger med på fotball innbiller seg selv om at de også er gode til å tippe på fotball. Hadde alle vært eksperter, hadde jo ikke spilleselskapene tjent penger, så slik er det nok ikke. Men hvordan kan du da bli en bedre fotballtipper? Vi gir deg noen enkle tips om hvordan du kan forbedre tippingen din og endelig gå med overskudd.

Hvordan bli en bedre fotball-tipper?

betting_163973030Alle klarer å tippe 12 rette etter at kampene er ferdige, for da ser alt så åpenbart lett ut. Dessverre er det slik at det kun er 3-4 prosent som klarer å gå med overskudd i tipping, fordi de fleste tar for lett på oppgaven. De som faktisk klarer å leve av fotball-tipping, de anser dette som en vitenskap. Det må du også begynne med, hvis du skal ha en sjanse mot bookmakerne, som aldri undervurderer sine motstandere.

Spill med hodet

Hvis du satser på fotball, er sjansene store for at du holder med et lag. Kanskje er det Vålerenga i Tippeligaen og Liverpool i Premier League. I så fall er dette lag du bør holde deg unna når du skal satse penger, for du vil med stor sannsynlighet følge hjertet ditt og ikke hodet. Dette er den største feilen de fleste tipperne gjør, de følger ikke hodet sitt.

Spill med verdi

De som setter odds på kampene i Tippeligaen er også eksperter på sine lag, akkurat slik du må bli. Du må også bli en ekspert på din liga, uansett om du velger å spille på Premier League eller Tippeligaen. Slik kan du finne ut om oddssetteren i spilleselskapet har satt feil odds, og det er når du ser at oddsen burde ha vært lavere på ditt lag du må slå til. Dette er ifølge ekspertene den eneste måten å tjene penger på over lengre tid.